Hämeenmaan Sydänpiiri kirkasti palvelukonseptiaan

Hämeenmaan Sydänpiiri ry (HSP) muutti toukokuussa 2018 Tampereen Sydänsairaalan vasta valmistuneisiin tiloihin. Hämeenmaan Sydänpiiri on ensimmäinen kolmannen sektorin toimija Suomessa, joka toimii sairaalan sisällä. Kaikille osapuolille, potilaille, läheisille, hoitohenkilöstölle ja HSP:lle tilanne on ainutlaatuinen. Sydänpiirissä heräsikin tuoreita ajatuksia ja myös kysymyksiä, miten näin lähellä omia tärkeitä sidosryhmiä ja asiakkaita palvelut parhaiten muotoiltaisiin ja viestittäisiin.

Näihin kysymyksiin Maineentekijät hakivat Hämeenmaan Sydänpiirin kanssa vastauksia palvelukonseptoinnin keinoin. Vilkas ammattilaisten ryhmä on tiivistänyt ja kirkastanut näkemystään kohderyhmistä, palveluista, ydinviesteistä ja lupauksesta. Syksyn viiletessä sydäntä lämmittää tieto siitä, että Hämeenmaan Sydänpiiri sykkii palveluhalua ja ymmärrystä ihmistä kohtaan.

Toiminnanjohtaja Ulla Harala kokosi työhön koko tiiminsä, jotta moniammatillinen osaaminen saataisiin mahdollisimman tehokkaasti kerralla käyttöön. Lisävinkkejä palvelujen kehittämiseksi haettiin lisäksi Sydänsairaalan henkilöstöltä. Työpajoissa Maineentekijät kyselivät, kyseenalaistivat ja pohtivat aihetta tiimin kanssa. Työn tuloksena syntyy Sydänpiirin uudistettu palvelukonsepti.

Kysy lisää Satulta, 040 146 5222 tai Sarilta, 040 146 5500.

 

 

Maineentekijät Oy
Alitalontie 101
02880 Veikkola

Sari Uusitupa
+358 40 146 5500
sari.uusitupa(at)maineentekijat.fi

Satu Juvonen
+358 40 146 5222
satu.juvonen(at)maineentekijat.fi