Sari Uusitupa

p. 040 146 5500 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@maineentekijat.fi

OSAAMISESTA OMIN SANOIN

Vahvuutenani on halu kartoittaa asiakkaidemme nykytilaa ja oivaltaa siten mahdollisuuksia sekä yllyttää uuteen ajatteluun. Haluan myös kehittää toimintaa asiakkaiden ostokäyttäytymisen ja tuloksellisuuden näkökulmista. Olen yhdessä Satun kanssa suunnitellut, johtanut ja toteuttanut markkinointia ja viestintää Maineentekijöiden asiakkaille monipuolisissa tilanteissa jo yli 12 vuoden ajan. Palveluluettelo alla kuvaa osaamistamme yhdessä myös verkostokumppaneidemme kanssa.

 

PALVELUJAMME

Työskentelemme usein ”inhouse” eli asiakkaan tiimissä pitkäaikaisella sopimuksella, mutta yhtä usein toteutamme yksittäisiä projekteja.

- Brändin rakentaminen ja kehittäminen

- Markkinointiviestinnän strategia

- Sisältömarkkinointi, some- ja digimarkkinointi

- Graafinen suunnittelu, mainosaineistot, uutiskirjeet

- Yrityskuva, työnantajakuva, rekrytointikampanjat, ulkoinen ja sisäinen viestintä

- Myynnin tukiaineistot ja kampanjat

- Verkkosivustot

- Tapahtumat, messut, webinaarit

- Maine- ja asiakaskokemustutkimukset

 

ISOJA JA PIENIÄ HANKKEITA OSAAVASTI JA TEHOKKAASTI VERKOSTOMME KANSSA

Verkostomainen toiminta on rikkautemme. Se tarkoittaa meitä Maineentekijöitä sekä tiimityötä yhteistyökumppanimme kanssa: digitaaliset osaajat, huiput graafikot, taitavat valokuvaajat sekä asiakokemuksen ja maineen tutkimiseen perehtyneet verkostomme jäsenet.

Pystymme toteuttamaan asiakkaillemme pieniä ja oikeasti isoja hankkeita. Me Maineentekijöinä sukellamme mukaan yrityksen tai yhteisön toimintaan, tavoitteisiin ja kohderyhmiin paljastaaksemme viestin ytimen. Tässä vaiheessa tunnistamme kumppanit, joiden puoleen voimme ratkaisun edetessä kääntyä. Huomaa, että verkostoon mahtuu aina myös asiakkaan omat kumppanit!

 

ASIAKKAITAMME ERI AIKOINA, ERI TOIMIALOILTA

Kiinteistöt, rakentaminen, suunnittelu – vahvaa lukkarinrakkautta toimialaan: Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, Peab Kiinteistökehitys Oy, Fimpec Oy, Renor Oy

Teollisuus – huikeaa osaamista teollisuudessa: Norelco Oy, Wipak Oy, HaminaKotka Satama Oy

Terveyden teemat: Tosfin Oy, nykyisin Tromp Medical Oy, Fysiotuki Oy

Rakkaudesta asiantuntijuuteen liitoissa ja järjestöissä: Hämeenmaan Sydänpiiri ry, Rakentamisen Laatu RALA ry, RAKLI ry, Rakennusteollisuus RT ry, ERA17 – Ympäristöministeriö

Maineentekijät Oy
Länsisatamankatu 31 B 64
00220 Helsinki

Sari Uusitupa
+358 40 146 5500
sari.uusitupa(at)maineentekijat.fi

Satu Juvonen
+358 40 146 5222
satu.juvonen(at)maineentekijat.fi