Satu Juvonen

p. 040 146 5222 tai etunimi.sukunimi@maineentekijat.fi

 

OSAAMISESTA OMIN SANOIN

Olen suunnitellut, johtanut ja toteuttanut markkinointia ja viestintää Maineentekijöiden asiakkaiden kanssa monipuolisissa tilanteissa jo yli 12 vuoden ajan. Palveluluettelo alla kertoo nopeasti, mitä taitoja minullakin on ja mitä osaamista kartutan jatkuvasti, kun rakennamme ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä Sarin ja verkostokumppaneidemme kanssa.

Pyrin aina perehtymään ja syventymään asiakaan tavoitteisiin ja toimintaan mahdollisimman syvällisesti ennen kuin toimin. Uskon, että aito kiinnostus näkyy työni jäljessä.

 

PALVELUJAMME

Työskentelemme usein ”inhouse” eli asiakkaan tiimissä pitkäaikaisella sopimuksella, mutta yhtä usein toteutamme yksittäisiä projekteja.

- Brändin rakentaminen ja kehittäminen

- Markkinointiviestinnän strategia

- Sisältömarkkinointi, some- ja digimarkkinointi

- Graafinen suunnittelu, mainosaineistot, uutiskirjeet

- Yrityskuva, työnantajakuva, rekrytointikampanjat, ulkoinen ja sisäinen viestintä

- Myynnin tukiaineistot ja kampanjat

- Verkkosivustot

- Tapahtumat, messut, webinaarit

- Maine- ja asiakaskokemustutkimukset

 

ISOJA JA PIENIÄ HANKKEITA OSAAVASTI JA TEHOKKAASTI VERKOSTOMME KANSSA

Verkostomainen toiminta on rikkautemme. Se tarkoittaa meitä Maineentekijöitä sekä tiimityötä yhteistyökumppanimme kanssa: digitaaliset osaajat, huiput graafikot, taitavat valokuvaajat sekä asiakokemuksen ja maineen tutkimiseen perehtyneet verkostomme jäsenet.

Pystymme toteuttamaan asiakkaillemme pieniä ja oikeasti isoja hankkeita. Me Maineentekijöinä sukellamme mukaan yrityksen tai yhteisön toimintaan, tavoitteisiin ja kohderyhmiin paljastaaksemme viestin ytimen. Tässä vaiheessa tunnistamme kumppanit, joiden puoleen voimme ratkaisun edetessä kääntyä. Huomaa, että verkostoon mahtuu aina myös asiakkaan omat kumppanit!

 

ASIAKKAITAMME ERI AIKOINA, ERI TOIMIALOILTA

Kiinteistöt, rakentaminen, suunnittelu – vahvaa lukkarinrakkautta toimialaan: Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, Peab Kiinteistökehitys Oy, Fimpec Oy, Renor Oy

Teollisuus – huikeaa osaamista teollisuudessa: Norelco Oy, Wipak Oy, HaminaKotka Satama Oy

Terveyden teemat: Tosfin Oy, nykyisin Tromp Medical Oy, Fysiotuki Oy

Rakkaudesta asiantuntijuuteen liitoissa ja järjestöissä: Hämeenmaan Sydänpiiri ry, Rakentamisen Laatu RALA ry, RAKLI ry, Rakennusteollisuus RT ry, ERA17 – Ympäristöministeriö

Maineentekijät Oy
Länsisatamankatu 31 B 64
00220 Helsinki

Sari Uusitupa
+358 40 146 5500
sari.uusitupa(at)maineentekijat.fi

Satu Juvonen
+358 40 146 5222
satu.juvonen(at)maineentekijat.fi